Tilbygning til hus åbner en masse nye muligheder

​Er pladsen i huset blevet for trang, og I samtidig glade for at bo i huset og gerne vil beholde naboerne? Så kan en tilbygning til hus være løsningen. En tilbygning har den helt store fordel, at I kan få den plads eller indretning, I drømmer om, uden at skulle bruge tid eller penge på at flytte til et nyt hus. Samtidig kan tilbygning til hus øge boligens værdi, idet der bliver tilført yderligere kvadratmeter til huset. Vi har også byggegrunde til salg.

Derfor skal du vælge os til dit byggeri

Hos Vagn Henriksen ApS har vi over 70 års erfaring med at bygge til og bygge om for kunder i Ringkøbing, Skjern, Videbæk Herning, Holstebro og omegn. Vi har såvel stor byggeteknisk som alsidig faglig erfaring, når det kommer til at opføre en tilbygning til hus.

Vi er et velrenommeret murer- og tømrerfirma, der vægter kvalitet og en flot finish højt. Vi kæler for detaljerne og byggeriets historie.

Vi ved, hvor afgørende det er, at forventningsafstemme med kunden. Derfor indgår vi en tæt dialog fra start, hvor vi stiller vores faglige og tekniske ekspertise til rådighed, hvis I ønsker rådgivning eller sparring.

Større opgaver, som eksempelvis en tilbygning til hus, udføres i totalentreprise, så du kun skal forholde dig til en enkelt kontaktperson under hele forløbet – resten klarer vi.

Hvad koster en tilbygning til hus?

Prisen for en tilbygning til hus er meget individuel, da der kan være rigtig mange forskellige ønsker til tilbygningen. Skal der for eksempel opsættes et køkken eller et helt nyt badeværelse, eller vælges der nogle dyre materialer? Vi er meget omkostningsbevidste og hjælper gerne til med rådgivning omkring valg af løsninger og materialer.

Er du interesseret i en konkret pris for lige netop dit byggeprojekt, hører vi meget gerne fra dig om dine ønsker og drømme. Vi udarbejder et uforpligtende tilbud på tilbygning til hus, så du har nogle konkrete priser at forholde dig til.

Kontakt os og hør mere på telefon 40 33 45 98 eller e-mail ole@vhaps.dk.​​

Vagn Henriksen ApS

CVR: 25272579

Administration

M. Erichsens Vej 6, Ringkøbing

Telefon: 40 33 45 98

Mail: ole@vhaps.dk