Attraktive byggegrunde til salg lige her

Er du på udkig efter en byggegrund? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vagn Henriksen ApS har en række attraktive byggegrunde til salg, som tilbydes til alle interesserede. Byggegrundene er beliggende i Ringkøbing, Skjern og omegn.

Hvis du leder efter et professionelt firma, som har grunde til salg, så er du med andre ord havnet det helt rigtige sted. Vi har et stort udvalg af byggegrunde til salg, så der er noget for enhver smag. Vi tilbyder både helårsgrunde og fritidsgrunde, så vi både kan hjælpe dig, der vil bygge et sommerhus eller et nyt hjem.

Hvad koster en byggegrund?

Den nøjagtige pris på en byggegrund er forskellig fra grund til grund. Vi tilbyder salg af mange forskellige byggegrunde, og derfor varierer vores priser afhængigt af størrelse, placering og lignende. Hos os kan du dog forvente altid at modtage en attraktiv og fornuftig pris, uanset hvilken byggegrund du vælger.

​Hvis du drømmer om at bygge et hus i Ringkøbing, Skjern eller omegn, så kan du med fordel kigge nærmere her. Vi har et stort udvalg af byggegrunde til salg, som vi gerne hjælper dig med at skabe et overblik over.

Udover at tilbyde salg af grunde kan vi være din professionelle bygherre, hvor vi sikrer dig, at dine interesser varetages gennem hele projektet.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ønsker du at høre nærmere om vores udvalg af attraktive byggegrunde til salg? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi har med stor sandsynlighed en grund, der passer til dine behov – og vi finder gerne et godt tilbud til dig.

Du kan kontakte os på telefon: 97 35 05 98 eller på e-mail: ole@vhaps.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Vagn Henriksen ApS

CVR: 25272579

Telefon: 97 35 05 98

Mail: ole@vhaps.dk

Administration

Birkevej 11

6950 Ringkøbing​

​Drift og værksted

Nykærsvej 8

6900 Skjern