​Nybyggeri har vi mange års erfaring med

Drømmer du om at bygge et nyt hus? Så kan du med fordel kontakte Vagn Henriksen  for professionel hjælp. Vi er et kompetent byggefirma med mange års erfaring inden for nybyggeri, og derfor står vi klar til at hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Vi servicerer primært kunder i og omkring Ringkøbing, Skjern, Holstebro og Herning, men vi kommer også gerne uden for disse byer.

Vi er et professionelt murer- og tømrerfirma med mere end 70 års erfaring i branchen. Gennem årene har vi løst et hav af forskellige opgaver hos tilfredse kunder, og derfor er vi også i stand til at hjælpe dig. Vi hjælper dig også med at købe byggegrund.

Vi har brede kompetencer inden for nybyggeri, og derfor tager vi os gerne af totalentreprisen. Her står vi for al kontakt og koordinering af de forskellige faggrupper under hele processen.

Hvad koster nybyggeri?

​Det er svært at give en konkret pris på, hvad nybyggeri koster, idet vores priser varierer fra opgave til opgave.​

Det er kun ved mindre murer- og tømreropgaver, at vi har en fast timepris. Ved større opgaver sammensætter vi altid et godt tilbud til den enkelte kunde. Hos os kan du være sikker på at modtage en så billig pris som muligt uanset opgaven.

Når du samarbejder med os, kan du forvente at blive sat i centrum for vores arbejde. Dette betyder, at vi arbejder ud fra dine individuelle ønsker og behov, som vi altid forsøger at imødekomme på bedst mulig vis. Grundet vores store erfaring med nybyg yder vi altid gerne professionel rådgivning under hele processen.

Kontakt os for flere oplysninger

Byg nyt hus med professionel hjælp fra vores byggefirma. Vi står klar til at realisere dine individuelle boligdrømme, hvor vi garanterer en så gnidningsfri proces som muligt.

Kunne du tænke dig flere oplysninger, så kontakt os gerne på telefon 40 33 45 98 eller på e-mail ole@vhaps.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​​

Vagn Henriksen ApS

CVR: 25272579

Administration

M. Erichsens Vej 6, Ringkøbing

Telefon: 40 33 45 98

Mail: ole@vhaps.dk